Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The 8th Night

The 8th Night

02/07/2021 | Flixfilm

The 8th Night på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Horror, Thriller
Instruktion: Kim Tae-hyung
Skuespillere: Lee Sung-min, Park Hae-joon, Kim Yoo-jeong
Spilletid: 115 min
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 5.3

Handling: Med en bedekrans i den ene hånd og en økse i den anden jagter en munk en årtusinder gammel ånd, der besætter mennesker og slipper helvede løs på Jorden.

The 8th Night havde premiere på Netflix Danmark den 2. juli, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The 8th Night på YouTube.Se The 8th Night på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The 8th Night ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The 8th Night stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The 8th Night, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The 8th Night er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar