Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The 9th Life of Louis Drax

The 9th Life of Louis Drax

08/06/2017 | Ingen kommentarer

Se The 9th Life of Louis Drax på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Mystery, Thriller
Instruktør: Alexandre Aja
Skuespillere: Aiden Longworth, Sarah Gadon, Michael Adamthwaite, Beckham Skodje
Spilletid: 108 min
Land: UK, Canada, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.3

Resumé: Da et fald fra en klippe sender ulykkesfuglen Louis i koma, begynder en læge at mistænke, at overjordiske kræfter står bag.


Se The 9th Life of Louis Drax på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The 9th Life of Louis Drax havde premiere på Netflix Danmark den 8. juni, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The 9th Life of Louis Drax ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The 9th Life of Louis Drax herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The 9th Life of Louis Drax er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The 9th Life of Louis Drax stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar