Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The 9th Life of Louis Drax

The 9th Life of Louis Drax

08/06/2017 | Flixfilm

The 9th Life of Louis Drax på Netflix

Produktionsår: 2016
Genre: Thriller
Instruktion: Alexandre Aja
Skuespillere: Jamie Dornan, Aiden Longworth, Sarah Gadon
Spilletid: 108 min
Land: Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.3

Handling: Da et fald fra en klippe sender ulykkesfuglen Louis i koma, begynder en læge at mistænke, at overjordiske kræfter står bag.

The 9th Life of Louis Drax havde premiere på Netflix Danmark den 8. juni, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The 9th Life of Louis Drax på YouTube.Se The 9th Life of Louis Drax på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The 9th Life of Louis Drax ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The 9th Life of Louis Drax stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The 9th Life of Louis Drax, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The 9th Life of Louis Drax er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar