Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The 9th Precinct

The 9th Precinct

13/12/2019 | Ingen kommentarer

Se The 9th Precinct på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Action, Drama, Fantasy
Instruktør: Wang Ding-Lin
Skuespillere: Roy Chiu, Eugenie Liu, Chia-Chia Peng, Chen-Ling Wen
Spilletid: 95 min
Land: Taiwan
Sprog: Chinese
IMDb-karakter: 6.2

Resumé: En idealistisk betjent kommer med i en hemmelig politienhed, der kæmper mod makabre kræfter, som truer med at forrykke balancen mellem virkeligheden og det overnaturlige.


Se The 9th Precinct på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The 9th Precinct havde premiere på Netflix Danmark den 13. december, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The 9th Precinct ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The 9th Precinct herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The 9th Precinct er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The 9th Precinct stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar