Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The 9th Precinct

The 9th Precinct

13/12/2019 | Flixfilm

Se The 9th Precinct på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Action, Crime, Drama, Fantasy
Instruktør: Ding-Lin Wang
Skuespillere: Roy Chiu, Chia-Chia Peng, Chen-Ling Wen, Eugenie Liu
Spilletid: 95 min
Land: Taiwan
Sprog: Chinese
IMDb-karakter: 5.6

Handling: En idealistisk betjent kommer med i en hemmelig politienhed, der kæmper mod makabre kræfter, som truer med at forrykke balancen mellem virkeligheden og det overnaturlige.

The 9th Precinct havde premiere på Netflix Danmark den 13. december, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The 9th Precinct på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The 9th Precinct ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The 9th Precinct stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The 9th Precinct, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The 9th Precinct er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar