Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The A List

The A List

30/08/2019 | Flixfilm

Se The A List på Netflix

Indspilningsår: 2018–
Genre: Crime, Drama, Mystery, Thriller
Instruktør: N/A
Skuespillere: Lisa Ambalavanar, Ellie Duckles, Rosie Dwyer, Jacob Dudman
Spilletid: 25 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.4

Handling: Romantik, rivalisering og omfattende mystik blandes sammen, når en gruppe teenagere tager på lejrtur til en fjerntliggende ø i dette nervepirrende, overnaturlige drama.Se The A List på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The A List (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 30. august, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The A List (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The A List er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The A List (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar