Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The A List

The A List

30/08/2019 | Ingen kommentarer

Se The A List på Netflix

Indspilningsår: 2018–
Genre: Crime, Drama, Mystery, Thriller
Instruktør: N/A
Skuespillere: Lisa Ambalavanar, Ellie Duckles, Rosie Dwyer, Jacob Dudman
Spilletid: N/A
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.3

Resumé: Romantik, rivalisering og omfattende mystik blandes sammen, når en gruppe teenagere tager på lejrtur til en fjerntliggende ø i dette nervepirrende, overnaturlige drama.


Se The A List på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The A List (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 30. august, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The A List (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The A List herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The A List er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The A List (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar