Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The A-Team

The A-Team

15/10/2017 | Flixfilm

The A-Team på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Veteraner fra Irakkrigen bliver beskyldt for en forbrydelse, de ikke har begået, og er på flugt fra de amerikanske styrker, mens de prøver at bevise deres uskyld.

The A-Team havde premiere på Netflix Danmark den 15. oktober, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The A-Team på YouTube.Se The A-Team på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The A-Team ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The A-Team stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The A-Team, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The A-Team er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar