Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Accidental Husband

The Accidental Husband

15/01/2014 | Flixfilm

Se The Accidental Husband på Netflix

Indspilningsår: 2008
Genre: Comedy, Romance
Instruktør: Griffin Dunne
Skuespillere: Uma Thurman, Jeffrey Dean Morgan, Colin Firth, Sam Shepard
Spilletid: 90 min
Land: USA, Ireland
Sprog: English, Hindi, German
IMDb-karakter: 5.6

Beskrivelse: Parforholdseksperten Emma har et fornuftigt liv, indtil hun finder ud af, at hun er gift med en mand, hun aldrig har mødt.


Se The Accidental Husband på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Accidental Husband havde premiere på Netflix Danmark den 15. januar, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Accidental Husband ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Accidental Husband herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Accidental Husband er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Accidental Husband stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar