Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Accidental Spy

The Accidental Spy

29/11/2019 | Flixfilm

The Accidental Spy på Netflix

Produktionsår: 2017
Genre: Action
Instruktion: Roger Russell
Skuespillere: Judith Akuta, Christine Allado, Dan Allen
Spilletid: 104 min
Land: Nigeria
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.4

Handling: En it-specialist, som lider af ulykkelig kærlighed, flytter til London for at blive castet til et realityshow, som mod forventning bliver til et vaskeægte kartelopgør.

The Accidental Spy havde premiere på Netflix Danmark den 29. november, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Accidental Spy på YouTube.Se The Accidental Spy på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Accidental Spy ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Accidental Spy stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Accidental Spy, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Accidental Spy er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar