Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Accidental Spy

The Accidental Spy

29/11/2019 | Flixfilm

Se The Accidental Spy på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Action
Instruktør: Roger Russell
Skuespillere: Judith Akuta, Christine Allado, Dan Allen, Steve Broad
Spilletid: 104 min
Land: Nigeria
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.5

Handling: En it-specialist, som lider af ulykkelig kærlighed, flytter til London for at blive castet til et realityshow, som mod forventning bliver til et vaskeægte kartelopgør.Se The Accidental Spy på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Accidental Spy havde premiere på Netflix Danmark den 29. november, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Accidental Spy ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The Accidental Spy:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Accidental Spy er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Accidental Spy stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar