Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Accountant of Auschwitz

The Accountant of Auschwitz

01/07/2019 | Ingen kommentarer

Se The Accountant of Auschwitz på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Documentary
Instruktør: Matthew Shoychet
Skuespillere: Oskar Gröning, Jeff Ansell, Hedy Bohm, Hans-Jürgen Brennecke
Spilletid: 78 min
Land: Canada
Sprog: English, German
IMDb-karakter: 7.2

Resumé: Årtier efter 2. verdenskrig stilles en tidligere SS-officer for retten i Tyskland tiltalt for medvirken til mord på jøder i Auschwitz.


Se The Accountant of Auschwitz på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Accountant of Auschwitz (Bogholderen fra Auschwitz) havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Accountant of Auschwitz (Bogholderen fra Auschwitz) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Accountant of Auschwitz herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Accountant of Auschwitz (Bogholderen fra Auschwitz) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Accountant of Auschwitz stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar