Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Accountant of Auschwitz

The Accountant of Auschwitz

01/07/2019 | Flixfilm

The Accountant of Auschwitz på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Documentary
Instruktion: Matthew Shoychet
Skuespillere: Oskar Gröning, Jeff Ansell, Hedy Bohm
Spilletid: 80 min
Land: Canada
Sprog: English, German
IMDb-karakter: 7.3

Handling: Årtier efter 2. verdenskrig stilles en tidligere SS-officer for retten i Tyskland tiltalt for medvirken til mord på jøder i Auschwitz.

The Accountant of Auschwitz (Bogholderen fra Auschwitz) havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Accountant of Auschwitz på YouTube.Se The Accountant of Auschwitz på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Accountant of Auschwitz (Bogholderen fra Auschwitz) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Accountant of Auschwitz stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Accountant of Auschwitz, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Accountant of Auschwitz (Bogholderen fra Auschwitz) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar