Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Accountant

The Accountant

20/09/2017 | Ingen kommentarer

Se The Accountant på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Action, Crime, Drama, Thriller
Instruktør: Gavin O'Connor
Skuespillere: Ben Affleck, Anna Kendrick, J.K. Simmons, Jon Bernthal
Spilletid: 128 min
Land: USA
Sprog: English, Indonesian, French
IMDb-karakter: 7.3

Resumé: Ikke alene er denne revisor i stand til at grave dybt ned i en virksomheds regnskab. Han er også professionel snigmorder, og hans nye klient kan bruge begge færdigheder.


Se The Accountant på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Accountant havde premiere på Netflix Danmark den 20. september, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Accountant ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Accountant herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Accountant er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Accountant stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar