Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Accountant

The Accountant

20/09/2017 | Flixfilm

Se The Accountant på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Action, Crime, Drama, Thriller
Instruktør: Gavin O'Connor
Skuespillere: Ben Affleck, Anna Kendrick, J.K. Simmons, Jon Bernthal
Spilletid: 128 min
Land: USA
Sprog: English, Indonesian, French
IMDb-karakter: 7.3

Beskrivelse: Ikke alene er denne revisor i stand til at grave dybt ned i en virksomheds regnskab. Han er også professionel snigmorder, og hans nye klient kan bruge begge færdigheder.


Se The Accountant på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Accountant havde premiere på Netflix Danmark den 20. september, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Accountant ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Accountant herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Accountant er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Accountant stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar