Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Adam Project

The Adam Project

11/03/2022 | Flixfilm

The Adam Project på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Action, Adventure, Comedy
Instruktion: Shawn Levy
Skuespillere: Ryan Reynolds, Walker Scobell, Mark Ruffalo
Spilletid: 106 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Handling: Efter den tidsrejsende jagerpilot Adam Reed styrter ned i 2022, slutter han sig sammen med sig selv som 12-årig i en mission om at redde fremtiden.

The Adam Project havde premiere på Netflix Danmark den 11. marts, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Adam Project på YouTube.Se The Adam Project på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The Adam Project ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Adam Project stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Adam Project, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Adam Project er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar