Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Addams Family

The Addams Family

01/08/2021 | Flixfilm

The Addams Family på Netflix

Produktionsår: 1991
Genre: Comedy, Fantasy
Instruktion: Barry Sonnenfeld
Skuespillere: Anjelica Huston, Raul Julia, Christopher Lloyd
Spilletid: 99 min
Land: United States
Sprog: English, Italian, French
IMDb-karakter: 6.9

Handling: Medlemmerne af den elskede makabre familie er kommet på det store lærred i denne film, der er baseret på Charles Addams' tegnefilm og tv-serien fra 1960'erne.

The Addams Family havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Addams Family på YouTube.Se The Addams Family på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Addams Family ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Addams Family stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Addams Family, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Addams Family er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar