Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Adjustment Bureau

The Adjustment Bureau

22/05/2020 | Flixfilm

Se The Adjustment Bureau på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Romance, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: George Nolfi
Skuespillere: Matt Damon, Emily Blunt, Lisa Thoreson, Florence Kastriner
Spilletid: 106 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.0

Beskrivelse: Et succesrigt nyt kongresmedlem bliver fascineret af en smuk balletdanserinde, men mystiske kræfter konspirerer for at forhindre deres kærlighedsaffære.


Se The Adjustment Bureau på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Adjustment Bureau havde premiere på Netflix Danmark den 22. maj, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Adjustment Bureau ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The Adjustment Bureau:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Adjustment Bureau er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Adjustment Bureau stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar