Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Adventure Club

The Adventure Club

10/05/2017 | Flixfilm

Se The Adventure Club på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Tre kvikke og eventyrlystne børn finder en mystisk nøgle og går på jagt efter en eftertragtet arkæologisk skat.


Se The Adventure Club på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Adventure Club havde premiere på Netflix Danmark den 10. maj, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Adventure Club ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Adventure Club herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Adventure Club er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Adventure Club stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar