Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Adventures of Chuck & Friends

The Adventures of Chuck & Friends

01/01/2016 | Flixfilm

Se The Adventures of Chuck & Friends på Netflix

Indspilningsår: 2010–
Genre: Animation, Family
Instruktør: N/A
Skuespillere: Stacey DePass, Fab Filippo, Darren Frost, Gabriel Giammaria
Spilletid: N/A
Land: USA, Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.8

Handling: Fræs af sted med lastbilen Chuck og hans motoriserede venner, mens de kommer ud for skøre eventyr og lærer, hvad det vil sige at være gode venner.

The Adventures of Chuck & Friends havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Adventures of Chuck & Friends på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Adventures of Chuck & Friends ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Adventures of Chuck & Friends stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Adventures of Chuck & Friends, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Adventures of Chuck & Friends er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar