Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Adventures of Chuck & Friends

The Adventures of Chuck & Friends

01/01/2016 | Ingen kommentarer

Se The Adventures of Chuck & Friends på Netflix

Indspilningsår: 2010–
Genre: Animation, Family
Instruktør: N/A
Skuespillere: Stacey DePass, Fab Filippo, Darren Frost, Gabriel Giammaria
Spilletid: N/A
Land: USA, Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.7

Resumé: Fræs af sted med lastbilen Chuck og hans motoriserede venner, mens de kommer ud for skøre eventyr og lærer, hvad det vil sige at være gode venner.


Se The Adventures of Chuck & Friends på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Adventures of Chuck & Friends havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Adventures of Chuck & Friends ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Adventures of Chuck & Friends herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Adventures of Chuck & Friends er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Adventures of Chuck & Friends stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar