Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Adventures of Figaro Pho

The Adventures of Figaro Pho

01/01/2016 | Ingen kommentarer

Se The Adventures of Figaro Pho på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Animation, Fantasy, Sci-Fi
Instruktør: N/A
Skuespillere: Luke Jurevicius
Spilletid: N/A
Land: Australia
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.5

Resumé: Forestil dig din værste frygt, og gang den med det uendelige. Figaro er en dreng med en række fobier og en masse underlige og opfindsomme måder at håndtere dem på.


Se The Adventures of Figaro Pho på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Adventures of Figaro Pho havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Adventures of Figaro Pho ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Adventures of Figaro Pho herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Adventures of Figaro Pho er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Adventures of Figaro Pho stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar