Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Adventures of Huck Finn

The Adventures of Huck Finn

31/12/2017 | Flixfilm

Se The Adventures of Huck Finn på Netflix

Indspilningsår: 1993
Genre: Adventure, Comedy, Drama, Family
Instruktør: Stephen Sommers
Skuespillere: Elijah Wood, Courtney B. Vance, Robbie Coltrane, Jason Robards
Spilletid: 108 min
Land: USA
Sprog: English, French
IMDb-karakter: 6.2

Beskrivelse: En fræk knægt og en slave på flugt tager på deres livs største eventyr på Mississippifloden, hvor de møder masser af interessante mennesker.


Se The Adventures of Huck Finn på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Adventures of Huck Finn havde premiere på Netflix Danmark den 31. december, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Adventures of Huck Finn ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Adventures of Huck Finn herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Adventures of Huck Finn er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Adventures of Huck Finn stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar