Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Adventures of Huck Finn

The Adventures of Huck Finn

31/12/2017 | Ingen kommentarer

Se The Adventures of Huck Finn på Netflix

Indspilningsår: 1993
Genre: Adventure, Comedy, Drama, Family
Instruktør: Stephen Sommers
Skuespillere: Elijah Wood, Courtney B. Vance, Robbie Coltrane, Jason Robards
Spilletid: 108 min
Land: USA
Sprog: English, French
IMDb-karakter: 6.2

Resumé: En fræk knægt og en slave på flugt tager på deres livs største eventyr på Mississippifloden, hvor de møder masser af interessante mennesker.


Se The Adventures of Huck Finn på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Adventures of Huck Finn havde premiere på Netflix Danmark den 31. december, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Adventures of Huck Finn ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Adventures of Huck Finn herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Adventures of Huck Finn er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Adventures of Huck Finn stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar