Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Adventures of Marco Polo

The Adventures of Marco Polo

15/12/2013 | Flixfilm

Se The Adventures of Marco Polo på Netflix

Indspilningsår: 1938
Genre: Adventure, Biography, Romance
Instruktør: Archie Mayo, John Cromwell
Skuespillere: Gary Cooper, Sigrid Gurie, Basil Rathbone, George Barbier
Spilletid: 104 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.7

Beskrivelse: Følg den unge Marco Polo på eventyr langt hjemmefra, da han tager på mission for at finde sin far, der er forsvundet i fjerne, eksotiske lande.


Se The Adventures of Marco Polo på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Adventures of Marco Polo havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Adventures of Marco Polo ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Adventures of Marco Polo herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Adventures of Marco Polo er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Adventures of Marco Polo stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar