Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Adventures of Sharkboy and Lavagirl

The Adventures of Sharkboy and Lavagirl

15/12/2019 | Flixfilm

Se The Adventures of Sharkboy and Lavagirl på Netflix

Indspilningsår: 2005
Genre: Action, Adventure, Comedy, Family, Fantasy, Sci-Fi
Instruktør: Robert Rodriguez
Skuespillere: Taylor Lautner, Taylor Dooley, Cayden Boyd, George Lopez
Spilletid: 93 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 3.5

Beskrivelse: En 10-årig dreng bliver noget overrasket, da hans fantasihelte, Sharkboy og Lavagirl, kommer til live og har brug for hans hjælp til at bekæmpe en ondsindet skurk.


Se The Adventures of Sharkboy and Lavagirl på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Adventures of Sharkboy and Lavagirl havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Adventures of Sharkboy and Lavagirl ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The Adventures of Sharkboy and Lavagirl:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Adventures of Sharkboy and Lavagirl er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Adventures of Sharkboy and Lavagirl stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar