Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Adventures of Sharkboy and Lavagirl

The Adventures of Sharkboy and Lavagirl

16/10/2022 | Flixfilm

The Adventures of Sharkboy and Lavagirl på Netflix

Produktionsår: 2005
Genre: Action, Adventure, Comedy
Instruktion: Robert Rodriguez
Skuespillere: Cayden Boyd, George Lopez, Kristin Davis
Spilletid: 93 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 3.7

Handling: En 10-årig dreng bliver noget overrasket, da hans fantasihelte, Sharkboy og Lavagirl, kommer til live og har brug for hans hjælp til at bekæmpe en ondsindet skurk.Se The Adventures of Sharkboy and Lavagirl på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

The Adventures of Sharkboy and Lavagirl havde premiere på Netflix Danmark den 16. oktober, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Adventures of Sharkboy and Lavagirl på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om The Adventures of Sharkboy and Lavagirl ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Adventures of Sharkboy and Lavagirl stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Adventures of Sharkboy and Lavagirl, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Adventures of Sharkboy and Lavagirl er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar