Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Adventures of Sharkboy & Lavagirl

The Adventures of Sharkboy & Lavagirl

15/08/2014 | Flixfilm

Se The Adventures of Sharkboy & Lavagirl på Netflix

Produktionsår: 2005
Genre: Action, Adventure, Comedy
Instruktion: Robert Rodriguez
Skuespillere: Cayden Boyd, George Lopez, Kristin Davis
Spilletid: 93 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 3.7

Handling: En 10-årig dreng bliver noget overrasket, da hans fantasihelte, Sharkboy og Lavagirl, kommer til live og har brug for hans hjælp til at bekæmpe en rigtig nedrig skurk.

The Adventures of Sharkboy & Lavagirl havde premiere på Netflix Danmark den 15. august, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Adventures of Sharkboy & Lavagirl på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Adventures of Sharkboy & Lavagirl ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Adventures of Sharkboy & Lavagirl stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Adventures of Sharkboy & Lavagirl, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Adventures of Sharkboy & Lavagirl er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.1 kommentar til The Adventures of Sharkboy & Lavagirl

  1. John - kl. 15:45, 06-11-2019:

    Hej hvornår kan man se sharkboy og lava girl igen

    Skriv kommentar