Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Adventures of Tintin

The Adventures of Tintin

15/05/2023 | Flixfilm

The Adventures of Tintin på Netflix

Produktionsår: 2011
Genre: Animation, Action, Adventure
Instruktion: Steven Spielberg
Skuespillere: Jamie Bell, Andy Serkis, Daniel Craig
Spilletid: 107 min
Land: United States, New Zealand, United Kingdom, France, Australia
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.3

Handling: Denne 3D-film hylder Georges Remis klassiske tegneserie om den frygtløse, unge journalist Tintin og hans trofaste hund Terry.Se The Adventures of Tintin på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

The Adventures of Tintin havde premiere på Netflix Danmark den 15. maj, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Adventures of Tintin på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om The Adventures of Tintin ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Adventures of Tintin stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Adventures of Tintin, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Adventures of Tintin er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
1 kommentar til The Adventures of Tintin

  1. Peter Eriksen - kl. 14:56, 15-07-2019:

    Det var da vist Hergé og IKKE George Remis, der tegnede “Tintin”…

Skriv kommentar