Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Affair

The Affair

18/06/2019 | Flixfilm

Se The Affair på Netflix

Indspilningsår: 2014–2019
Genre: Drama
Instruktør: N/A
Skuespillere: Dominic West, Maura Tierney, Julia Goldani Telles, Jadon Sand
Spilletid: 60 min
Land: USA
Sprog: Mandarin, Hindi, Latin, English, Spanish, French
IMDb-karakter: 7.9

Handling: Andenrangsforfatteren Noah og den desillusionerede servitrice Alison mødes i en badeby og skaber en farefuld forbindelse fyldt med skjulte lyster.

The Affair (Sæson 4) havde premiere på Netflix Danmark den 18. juni, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Affair på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Affair (Sæson 4) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Affair (Sæson 4) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Affair, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Affair er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.2 kommentarer til The Affair

  1. Lana - kl. 20:59, 26-03-2018:

    Rigtig god og spændende serie. Den er ikke forudsigelig. Glæder mig til sæson 4. Hvornår kommer den til dk?

  2. Karin - kl. 20:31, 12-03-2019:

    Hvornår kommer 4.sæson af The Affair?

    Skriv kommentar