Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The African Doctor

The African Doctor

28/10/2016 | Flixfilm

Se The African Doctor på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: En læge fra Congo er lykkelig for at slippe væk fra diktaturet og installerer sin familie i en lille fransk landsby, hvor alle involverede får sig et kulturchok.


Se The African Doctor på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The African Doctor havde premiere på Netflix Danmark den 28. oktober, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The African Doctor ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The African Doctor:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The African Doctor er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The African Doctor stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar