Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The African Queen

The African Queen

07/04/2023 | Flixfilm

The African Queen på Netflix

Produktionsår: 1951
Genre: Adventure, Drama, Romance
Instruktion: John Huston
Skuespillere: Humphrey Bogart, Katharine Hepburn, Robert Morley
Spilletid: 105 min
Land: United Kingdom, United States
Sprog: English, German, Swahili
IMDb-karakter: 7.7

Handling: Den barske kaptajn på en nedbrudt østafrikansk flodbåd tager sammen med en streng missionær kampen op mod en tysk kanonbåd under 1. verdenskrig.Se The African Queen på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

The African Queen havde premiere på Netflix Danmark den 7. april, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The African Queen på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om The African Queen ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The African Queen stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The African Queen, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The African Queen er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar