Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The After Party

The After Party

24/08/2018 | Flixfilm

Se The After Party på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Comedy, Music
Instruktør: Ian Edelman
Skuespillere: Harrison Holzer, Kyle, Jordan Rock, Robbie Dema
Spilletid: 120 min
Land: USA
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 5.8

Beskrivelse: En håbefuld rapper og hans bedste ven/manager har én aften til at slette det pinlige indtryk og gøre deres drømme om hiphopberømmelse til virkelighed.


Se The After Party på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe After Party havde premiere på Netflix Danmark den 24. august, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The After Party ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The After Party herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The After Party er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The After Party stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar