Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Age of Adaline

The Age of Adaline

30/11/2016 | Ingen kommentarer

Se The Age of Adaline på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Drama, Fantasy, Romance
Instruktør: Lee Toland Krieger
Skuespillere: Blake Lively, Michiel Huisman, Harrison Ford, Ellen Burstyn
Spilletid: 112 min
Land: USA, Canada
Sprog: English, Portuguese, Italian
IMDb-karakter: 7.2

Resumé: Da en smuk 29-årig kvinde – som har levet i mere end et århundrede uden at ældes – forelsker sig, begynder hemmeligheder fra hendes fortid at dukke op.


Se The Age of Adaline på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Age of Adaline havde premiere på Netflix Danmark den 30. november, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Age of Adaline ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Age of Adaline herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Age of Adaline er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Age of Adaline stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar


Telmore