Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Age of Innocence

The Age of Innocence

01/04/2022 | Flixfilm

The Age of Innocence på Netflix

Produktionsår: 1993
Genre: Drama, Romance
Instruktion: Martin Scorsese
Skuespillere: Daniel Day-Lewis, Michelle Pfeiffer, Winona Ryder
Spilletid: 139 min
Land: United States
Sprog: English, Italian, French
IMDb-karakter: 7.2

Handling: En fin New Yorker, der er forlovet med en passende, kultiveret kvinde, sætter samfundets normer på en prøve, da hendes fristende kusine dukker op.

The Age of Innocence havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Age of Innocence på YouTube.Se The Age of Innocence på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Age of Innocence ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Age of Innocence stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Age of Innocence, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Age of Innocence er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar