Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Age of Innocence

The Age of Innocence

01/04/2020 | Flixfilm

Se The Age of Innocence på Netflix

Indspilningsår: 1993
Genre: Drama, Romance
Instruktør: Martin Scorsese
Skuespillere: Daniel Day-Lewis, Michelle Pfeiffer, Winona Ryder, Linda Faye Farkas
Spilletid: 139 min
Land: USA
Sprog: English, Italian
IMDb-karakter: 7.2

Beskrivelse: En fin New Yorker, der er forlovet med en passende, kultiveret kvinde, sætter samfundets normer på en prøve, da hendes fristende kusine dukker op.Se The Age of Innocence på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Age of Innocence havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Age of Innocence ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The Age of Innocence:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Age of Innocence er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Age of Innocence stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar