Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Air I Breathe

The Air I Breathe

04/03/2015 | Flixfilm

Se The Air I Breathe på Netflix

Indspilningsår: 2007
Genre: Crime, Drama, Thriller
Instruktør: Jieho Lee
Skuespillere: Kevin Bacon, Julie Delpy, Brendan Fraser, Andy Garcia
Spilletid: 95 min
Land: USA, Mexico
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 6.8

Beskrivelse: En bankmand finder lykken, en gangster finder håb, en berømthed oplever, at glansen falmer, og en læge kæmper med hjerteproblemer.


Se The Air I Breathe på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Air I Breathe havde premiere på Netflix Danmark den 4. marts, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Air I Breathe ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Air I Breathe herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Air I Breathe er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Air I Breathe stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar