Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Alamo

The Alamo

01/08/2014 | Flixfilm

Se The Alamo på Netflix

Indspilningsår: 2004
Genre: Drama, History, War, Western
Instruktør: John Lee Hancock
Skuespillere: Dennis Quaid, Billy Bob Thornton, Jason Patric, Patrick Wilson
Spilletid: 137 min
Land: USA
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 6.0

Handling: Dette tidstypiske drama fortæller historien om en lille Texas-mission, hvor 200 mænd holdt stand i to uger, mens de blev angrebet af mexikanske tropper.

The Alamo havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Alamo på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Alamo ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Alamo stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Alamo, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Alamo er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar