Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Alcàsser Murders

The Alcàsser Murders

14/06/2019 | Flixfilm

Se The Alcàsser Murders på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Nye interviews og en opdateret analyse af beviser kaster lys over mordene på tre piger i Spanien i 1992, og hvordan sagen påvirkede hele landet.

The Alcàsser Murders (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 14. juni, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Alcàsser Murders på NetflixAnmeldelse: The Alcàsser Murders - sæson 1

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Alcàsser Murders (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Alcàsser Murders (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Alcàsser Murders, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Alcàsser Murders er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar