Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Alienist

The Alienist

22/10/2020 | Flixfilm

Se The Alienist på Netflix

Indspilningsår: 2018–2020
Genre: Crime, Drama, Mystery
Instruktør: N/A
Skuespillere: Daniel Brühl, Luke Evans, Robert Wisdom, Douglas Smith
Spilletid: 60 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.7

Handling: I 1896 i New York bliver psykologen Laszlo Kreizler hyret af politikommissæren Theodore Roosevelt til at fange en morder, hvis ofre er hjemløse drenge.Se The Alienist på NetflixAnmeldelse: The Alienist

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Alienist (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 22. oktober, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Alienist (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The Alienist:


Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Alienist er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Alienist (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar