Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Alienist

The Alienist

22/10/2020 | Flixfilm

The Alienist på Netflix

Produktionsår: 2018–2020
Genre: Crime, Drama, Mystery
Instruktion: N/A
Skuespillere: Daniel Brühl, Dakota Fanning, Luke Evans
Spilletid: 60 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.7

Handling: I 1896 i New York bliver psykologen Laszlo Kreizler hyret af politikommissæren Theodore Roosevelt til at fange en morder, hvis ofre er hjemløse drenge.

The Alienist (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 22. oktober, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Alienist på YouTube.Se The Alienist på Netflix
Anmeldelse: The Alienist

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The Alienist (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Alienist (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Alienist, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Alienist er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar