Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Alienist

The Alienist

19/04/2018 | Ingen kommentarer

Se The Alienist på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Drama, Mystery
Instruktør: N/A
Skuespillere: Daniel Brühl, Luke Evans, Brian Geraghty, Robert Wisdom
Spilletid: 60 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.7

Resumé: I 1896 i New York bliver psykologen Laszlo Kreizler hyret af politikommissæren Theodore Roosevelt til at fange en morder, hvis ofre er hjemløse drenge.


Se The Alienist på Netflix

Anmeldelse: The Alienist

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Alienist (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 19. april, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Alienist (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Alienist herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Alienist er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Alienist (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar