Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Alzheimer Case

The Alzheimer Case

15/11/2013 | Flixfilm

Se The Alzheimer Case på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Den aldrende lejemorder Ledda lider af Alzheimers og får sværere ved at fuldføre sine kontrakter. Da han nægter at dræbe en 12-årig prostitueret, bliver han selv et mål.


Se The Alzheimer Case på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Alzheimer Case havde premiere på Netflix Danmark den 15. november, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Alzheimer Case ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Alzheimer Case herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Alzheimer Case er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Alzheimer Case stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar