Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Alzheimer Case

The Alzheimer Case

15/11/2013 | Ingen kommentarer

Se The Alzheimer Case på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Den aldrende lejemorder Ledda lider af Alzheimers og får sværere ved at fuldføre sine kontrakter. Da han nægter at dræbe en 12-årig prostitueret, bliver han selv et mål.


Se The Alzheimer Case på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Alzheimer Case havde premiere på Netflix Danmark den 15. november, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Alzheimer Case ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Alzheimer Case herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Alzheimer Case er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Alzheimer Case stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar