Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Amazing Spider-Man 2

The Amazing Spider-Man 2

31/03/2021 | Flixfilm

Se The Amazing Spider-Man 2 på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Action, Adventure, Fantasy
Instruktør: Marc Webb
Skuespillere: Andrew Garfield, Emma Stone, Jamie Foxx
Spilletid: 142 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Handling: Spider-Man kæmper mod Rhino og den magtfulde Electro, mens han forsøger at holde sit løfte om at holde Gwen Stacy ude af sit farlige liv.

The Amazing Spider-Man 2 havde premiere på Netflix Danmark den 31. marts, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Amazing Spider-Man 2 på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Amazing Spider-Man 2 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Amazing Spider-Man 2 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Amazing Spider-Man 2, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Amazing Spider-Man 2 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar