Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Amazing Spider-Man 2

The Amazing Spider-Man 2

01/09/2018 | Ingen kommentarer

Se The Amazing Spider-Man 2 på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Action, Adventure, Sci-Fi
Instruktør: Marc Webb
Skuespillere: Andrew Garfield, Emma Stone, Jamie Foxx, Dane DeHaan
Spilletid: 142 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Resumé: Spider-Man kæmper mod Rhino og den magtfulde Electro, mens han forsøger at holde sit løfte om at holde Gwen Stacy ude af sit farlige liv.


Se The Amazing Spider-Man 2 på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Amazing Spider-Man 2 havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Amazing Spider-Man 2 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Amazing Spider-Man 2 herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Amazing Spider-Man 2 er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Amazing Spider-Man 2 stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar


Telmore