Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Amazing Spider-Man 2

The Amazing Spider-Man 2

01/09/2018 | Ingen kommentarer

Se The Amazing Spider-Man 2 på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Action, Adventure, Sci-Fi
Instruktør: Marc Webb
Skuespillere: Andrew Garfield, Emma Stone, Jamie Foxx, Dane DeHaan
Spilletid: 142 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Resumé: Spider-Man kæmper mod Rhino og den magtfulde Electro, mens han forsøger at holde sit løfte om at holde Gwen Stacy ude af sit farlige liv.


Se The Amazing Spider-Man 2 på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Amazing Spider-Man 2 havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Amazing Spider-Man 2 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Amazing Spider-Man 2 herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Amazing Spider-Man 2 er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Amazing Spider-Man 2 stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar