Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Amazing Spider-Man

The Amazing Spider-Man

22/02/2017 | Flixfilm

Se The Amazing Spider-Man på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Action, Adventure, Sci-Fi
Instruktør: Marc Webb
Skuespillere: Andrew Garfield, Emma Stone, Rhys Ifans, Denis Leary
Spilletid: 136 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.9

Beskrivelse: I denne genindspilning af superhelteserien lærer high school-eleven Peter Parker, hvordan han kan udnytte sine nye kræfter, mens han står over for superskurken Lizard.


Se The Amazing Spider-Man på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Amazing Spider-Man havde premiere på Netflix Danmark den 22. februar, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Amazing Spider-Man ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Amazing Spider-Man herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Amazing Spider-Man er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Amazing Spider-Man stadig kan afspilles på Netflix Danmark.1 kommentar til The Amazing Spider-Man

  1. Oliver - kl. 07:35, 19-04-2018:

    Hvornår kommer 2 af amazing spiderman

    Skriv kommentar