Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » The Amazing Spider-Man

The Amazing Spider-Man

31/03/2023 | Flixfilm

The Amazing Spider-Man på Netflix

Produktionsår: 2012
Genre: Action, Adventure, Sci-Fi
Instruktion: Marc Webb
Skuespillere: Andrew Garfield, Emma Stone, Rhys Ifans
Spilletid: 136 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.9

Handling: I denne genindspilning af superhelteserien lærer high school-eleven Peter Parker, hvordan han kan udnytte sine nye kræfter, mens han står over for superskurken Lizard.Se The Amazing Spider-Man på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

The Amazing Spider-Man havde premiere på Netflix Danmark den 31. marts, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Amazing Spider-Man på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om The Amazing Spider-Man ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Amazing Spider-Man stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Amazing Spider-Man, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Amazing Spider-Man er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
1 kommentar til The Amazing Spider-Man

  1. Oliver - kl. 07:35, 19-04-2018:

    Hvornår kommer 2 af amazing spiderman

Skriv kommentar