Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Amber Light

The Amber Light

27/06/2022 | Flixfilm

The Amber Light på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Documentary
Instruktion: Adam Park
Skuespillere: Dave Broom, Ryan Chetiyawardana, Alasdair Gray
Spilletid: 93 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.4

Handling: I denne hyggelige dokumentar rejser vi rundt i Skotland for at undersøge, om der er sammenhænge mellem whisky, musiktraditioner og social drikkekultur.

The Amber Light havde premiere på Netflix Danmark den 27. juni, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Amber Light på YouTube.Se The Amber Light på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Amber Light ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Amber Light stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Amber Light, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Amber Light er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar