Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The American Barbecue Showdown

The American Barbecue Showdown

18/09/2020 | Flixfilm

Se The American Barbecue Showdown på Netflix

Indspilningsår: 2020–
Genre: Reality-TV
Instruktør: N/A
Skuespillere: Kevin Bludso, Melissa Cookston, Lyric Lewis, Rutledge Wood
Spilletid: N/A
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.9

Handling: Otte af USA's dygtigste grillentusiaster kæmper om titlen som amerikansk grillmester i en hård men venlig konkurrence.Se The American Barbecue Showdown på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The American Barbecue Showdown (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 18. september, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The American Barbecue Showdown (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The American Barbecue Showdown:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The American Barbecue Showdown er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The American Barbecue Showdown (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar