Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The American Barbecue Showdown

The American Barbecue Showdown

26/05/2023 | Flixfilm

The American Barbecue Showdown på Netflix

Produktionsår: 2020–
Genre: Reality-TV
Instruktion: N/A
Skuespillere: Lyric Lewis, Rutledge Wood, Kevin Bludso
Spilletid: N/A
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.1

Handling: Otte af USA's dygtigste grillentusiaster kæmper om titlen som amerikansk grillmester i en hård men venlig konkurrence.Se The American Barbecue Showdown på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

The American Barbecue Showdown (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 26. maj, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The American Barbecue Showdown på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om The American Barbecue Showdown (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The American Barbecue Showdown (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The American Barbecue Showdown, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The American Barbecue Showdown er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar