Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The American Meme

The American Meme

07/12/2018 | Ingen kommentarer

Se The American Meme på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Documentary
Instruktør: Bert Marcus
Skuespillere: Kirill Bichutsky, Hailey Bieber, Amanda Cerny, Dane Cook
Spilletid: 98 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.2

Resumé: SoMe-stjernerne Paris Hilton, Josh Ostrovsky, Brittany Furlan og Kirill Bichutsky kæmper for at opbygge onlineimperier – og mod berømmelsens faldgruber.


Se The American Meme på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The American Meme (Det amerikanske meme) havde premiere på Netflix Danmark den 7. december, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The American Meme (Det amerikanske meme) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The American Meme herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The American Meme (Det amerikanske meme) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The American Meme stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar


Telmore