Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Amityville Horror

The Amityville Horror

01/12/2013 | Flixfilm

Se The Amityville Horror på Netflix

Indspilningsår: 2005
Genre: Horror
Instruktør: Andrew Douglas
Skuespillere: Ryan Reynolds, Melissa George, Jesse James, Jimmy Bennett
Spilletid: 90 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.0

Beskrivelse: En familie terroriseres af dæmoniske kræfter, efter de flytter ind i et hjem, der var stedet for et uhyggeligt massemord.


Se The Amityville Horror på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Amityville Horror havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Amityville Horror ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Amityville Horror herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Amityville Horror er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Amityville Horror stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar