Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Anarchist Cookbook

The Anarchist Cookbook

07/01/2015 | Flixfilm

Se The Anarchist Cookbook på Netflix

Indspilningsår: 2002
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktør: Jordan Susman
Skuespillere: Devon Gummersall, Dylan Bruno, Gina Philips, Johnny Whitworth
Spilletid: 101 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.1

Handling: Puck protesterer fredeligt mod lidt af hvert i et lille samfund i Texas, men hans rolige liv trues, da ekstremisten Johnny Black dukker op.

The Anarchist Cookbook havde premiere på Netflix Danmark den 7. januar, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Anarchist Cookbook på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Anarchist Cookbook ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Anarchist Cookbook stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Anarchist Cookbook, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Anarchist Cookbook er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar