Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Anarchist Cookbook

The Anarchist Cookbook

07/01/2015 | Ingen kommentarer

Se The Anarchist Cookbook på Netflix

Indspilningsår: 2002
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktør: Jordan Susman
Skuespillere: Devon Gummersall, Dylan Bruno, Gina Philips, Johnny Whitworth
Spilletid: 101 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.1

Resumé: Puck protesterer fredeligt mod lidt af hvert i et lille samfund i Texas, men hans rolige liv trues, da ekstremisten Johnny Black dukker op.


Se The Anarchist Cookbook på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Anarchist Cookbook havde premiere på Netflix Danmark den 7. januar, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Anarchist Cookbook ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Anarchist Cookbook herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Anarchist Cookbook er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Anarchist Cookbook stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar