Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Anarchist Cookbook

The Anarchist Cookbook

07/01/2015 | Flixfilm

The Anarchist Cookbook på Netflix

Produktionsår: 2002
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktion: Jordan Susman
Skuespillere: Devon Gummersall, Dylan Bruno, Gina Philips
Spilletid: 101 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.0

Handling: Puck protesterer fredeligt mod lidt af hvert i et lille samfund i Texas, men hans rolige liv trues, da ekstremisten Johnny Black dukker op.

The Anarchist Cookbook havde premiere på Netflix Danmark den 7. januar, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Anarchist Cookbook på YouTube.Se The Anarchist Cookbook på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Anarchist Cookbook ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Anarchist Cookbook stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Anarchist Cookbook, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Anarchist Cookbook er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar