Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Anderssons in Greece

The Anderssons in Greece

06/12/2019 | Flixfilm

The Anderssons in Greece på Netflix

Produktionsår: 2012
Genre: Comedy, Family
Instruktion: Hannes Holm
Skuespillere: William Ringström, Morgan Alling, Anja Lundqvist
Spilletid: 85 min
Land: Sweden
Sprog: Swedish
IMDb-karakter: 4.2

Handling: En nærig far tager på en all-inclusive-ferie til Grækenland med sin kone og tre børn, som bestemt ikke holder sig tilbage.

The Anderssons in Greece havde premiere på Netflix Danmark den 6. december, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Anderssons in Greece på YouTube.Se The Anderssons in Greece på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Anderssons in Greece ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Anderssons in Greece stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Anderssons in Greece, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Anderssons in Greece er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar