Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Andy Warhol Diaries

The Andy Warhol Diaries

09/03/2022 | Flixfilm

The Andy Warhol Diaries på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Documentary
Instruktion: N/A
Skuespillere: Bill Irwin, Jeffrey Deitch, Jessica Beck
Spilletid: N/A
Land: N/A
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.7

Handling: I 1968 overlever Andy Warhol at blive skudt og begynder at dokumentere sit liv og sine følelser. Dagbøgerne og denne serie afslører hemmelighederne bag hans persona.

The Andy Warhol Diaries (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 9. marts, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Andy Warhol Diaries på YouTube.Se The Andy Warhol Diaries på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The Andy Warhol Diaries (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Andy Warhol Diaries (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Andy Warhol Diaries, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Andy Warhol Diaries er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar