Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Angel

The Angel

14/09/2018 | Flixfilm

The Angel på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Action, Biography, Drama
Instruktion: Ariel Vromen
Skuespillere: Toby Kebbell, Marwan Kenzari, Hannah Ware
Spilletid: 114 min
Land: Israel, United Kingdom, Egypt
Sprog: English, Hebrew, Arabic, Italian
IMDb-karakter: 6.6

Handling: Mens hans land forbereder sig på krig, kontakter den egyptiske topembedsmand Ashraf Marwan Israel og lander i spionagens dunkle spil, hvor indsatserne er skyhøje.

The Angel havde premiere på Netflix Danmark den 14. september, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Angel på YouTube.Se The Angel på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Angel ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Angel stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Angel, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Angel er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar