Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Angry Birds Movie 2

The Angry Birds Movie 2

27/06/2021 | Flixfilm

Se The Angry Birds Movie 2 på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Animation, Adventure, Comedy
Instruktion: Thurop Van Orman, John Rice
Skuespillere: Jason Sudeikis, Josh Gad, Leslie Jones
Spilletid: 97 min
Land: Finland, United States, Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.4

Handling: Fjendskaber blødes op, da Grisene søger våbenhvile med fuglene for at slå sig sammen mod en ny trussel, der truer deres hjem.

The Angry Birds Movie 2 havde premiere på Netflix Danmark den 27. juni, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Angry Birds Movie 2 på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Angry Birds Movie 2 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Angry Birds Movie 2 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Angry Birds Movie 2, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Angry Birds Movie 2 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar