Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Angry Birds Movie

The Angry Birds Movie

01/01/2021 | Flixfilm

Se The Angry Birds Movie på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Animation, Adventure, Comedy, Family
Instruktør: Thurop Van Orman, John Rice(co-director)
Skuespillere: Jason Sudeikis, Josh Gad, Leslie Jones, Bill Hader
Spilletid: 97 min
Land: Finland, USA, Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.4

Handling: Røde bliver dømt til vredesterapi, men bliver dagens helt, efter han underviser sine medfugle i at slippe deres indre vrede løs, da grise invaderer deres ø.

The Angry Birds Movie havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Angry Birds Movie på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Angry Birds Movie ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Angry Birds Movie stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Angry Birds Movie, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Angry Birds Movie er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.1 kommentar til The Angry Birds Movie

  1. Annie - kl. 14:23, 28-04-2018:

    Super sjov film!!! Ærgerligt den ikke også er med dansk tale, til børn.

    Skriv kommentar