Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Angry Birds Movie

The Angry Birds Movie

01/01/2021 | Flixfilm

The Angry Birds Movie på Netflix

Produktionsår: 2016
Genre: Animation, Action, Adventure
Instruktion: Clay Kaytis, Fergal Reilly
Skuespillere: Jason Sudeikis, Josh Gad, Danny McBride
Spilletid: 97 min
Land: Finland, United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.2

Handling: Røde bliver dømt til vredesterapi, men bliver dagens helt, efter han underviser sine medfugle i at slippe deres indre vrede løs, da grise invaderer deres ø.

The Angry Birds Movie havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Angry Birds Movie på YouTube.Se The Angry Birds Movie på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Angry Birds Movie ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Angry Birds Movie stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Angry Birds Movie, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Angry Birds Movie er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
1 kommentar til The Angry Birds Movie

  1. Annie - kl. 14:23, 28-04-2018:

    Super sjov film!!! Ærgerligt den ikke også er med dansk tale, til børn.

Skriv kommentar