Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Angry Silence

The Angry Silence

06/10/2021 | Flixfilm

The Angry Silence på Netflix

Produktionsår: 1960
Genre: Drama
Instruktion: Guy Green
Skuespillere: Richard Attenborough, Pier Angeli, Michael Craig
Spilletid: 95 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.3

Handling: Da fagforeningsarbejderne på hans fabrik går på strejke, nægter en familiefar at deltage, hvilket gør hans kollegaer vrede – og hævntørstige.

The Angry Silence havde premiere på Netflix Danmark den 6. oktober, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Angry Silence på YouTube.Se The Angry Silence på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Angry Silence ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Angry Silence stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Angry Silence, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Angry Silence er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar