Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Animal

The Animal

21/01/2015 | Flixfilm

The Animal på Netflix

Produktionsår: 2001
Genre: Comedy, Sci-Fi
Instruktion: Luke Greenfield
Skuespillere: Rob Schneider, Colleen Haskell, John C. McGinley
Spilletid: 84 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.8

Handling: Efter en frygtelig bilulykke, hvor han reddes af organtransplantationer fra forskellige dyr, får taberen Marvin Mange nye fantastiske kræfter.

The Animal havde premiere på Netflix Danmark den 21. januar, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Animal på YouTube.Se The Animal på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Animal ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Animal stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Animal, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Animal er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar