Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » The Animated World of Paul Grimault

The Animated World of Paul Grimault

12/08/2023 | Flixfilm

The Animated World of Paul Grimault på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Fortryllede dukker. En musikalsk hund. En tryllefløjte. Tag på en rejse i et fantastisk luftskib gennem otte korte historier om ondskab, kærlighed og menneskelighed.Se The Animated World of Paul Grimault på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

The Animated World of Paul Grimault havde premiere på Netflix Danmark den 12. august, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Animated World of Paul Grimault på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om The Animated World of Paul Grimault ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Animated World of Paul Grimault stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Animated World of Paul Grimault, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Animated World of Paul Grimault er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar