Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Ant Bully

The Ant Bully

27/05/2015 | Flixfilm

Se The Ant Bully på Netflix

Indspilningsår: 2006
Genre: Animation, Adventure, Comedy, Family, Fantasy
Instruktør: John A. Davis
Skuespillere: Julia Roberts, Nicolas Cage, Meryl Streep, Paul Giamatti
Spilletid: 88 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.8

Beskrivelse: Den 10-årige Lucas er træt af at blive mobbet, men pludselig formindsker myrerne i hans have ham, så han bliver lille som en myre.


Se The Ant Bully på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Ant Bully havde premiere på Netflix Danmark den 27. maj, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Ant Bully ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Ant Bully herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Ant Bully er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Ant Bully stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar