Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Anthrax Attacks

The Anthrax Attacks

08/09/2022 | Flixfilm

The Anthrax Attacks på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Documentary, Crime
Instruktion: Dan Krauss
Skuespillere: Clark Gregg, Regan Burns, Brigitte Kali Canales
Spilletid: 94 min
Land: United Kingdom, United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.2

Handling: I dagene efter 11. september 2001 spreder breve, der indeholder dødbringende miltbrandsporer, panik og tragedie i USA. Denne dokumentar følger FBI's efterforskning.Se The Anthrax Attacks på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

The Anthrax Attacks havde premiere på Netflix Danmark den 8. september, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Anthrax Attacks på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om The Anthrax Attacks ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Anthrax Attacks stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Anthrax Attacks, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Anthrax Attacks er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar