Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Ant’s Scream

The Ant’s Scream

13/06/2019 | Flixfilm

Se The Ant’s Scream på Netflix

Indspilningsår: 2011–
Genre: Music
Instruktør: N/A
Skuespillere: Paula Hoffmann, Dru Williams
Spilletid: N/A
Land: Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Handling: En egyptisk entreprenør vender hjem til et land, der står over for en revolution, da han bliver løsladt efter at have siddet uretfærdigt i fængsel i Irak.Se The Ant’s Scream på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Ant’s Scream havde premiere på Netflix Danmark den 13. juni, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Ant’s Scream ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.


Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Ant’s Scream er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Ant’s Scream stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar