Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Ant’s Scream

The Ant’s Scream

13/06/2019 | Flixfilm

The Ant’s Scream på Netflix

Produktionsår: 2011
Genre: Drama
Instruktion: Christine François
Skuespillere: Audrey Dana, Robinson Stévenin, Élie Lucas Moussoko
Spilletid: 108 min
Land: France
Sprog: French
IMDb-karakter: 6.4

Handling: En egyptisk entreprenør vender hjem til et land, der står over for en revolution, da han bliver løsladt efter at have siddet uretfærdigt i fængsel i Irak.

The Ant’s Scream havde premiere på Netflix Danmark den 13. juni, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Ant’s Scream på YouTube.Se The Ant’s Scream på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Ant’s Scream ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Ant’s Scream stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Ant’s Scream, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Ant’s Scream er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar