Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Apostate

The Apostate

10/05/2017 | Ingen kommentarer

Se The Apostate på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Comedy
Instruktør: Federico Veiroj
Skuespillere: Álvaro Ogalla, Marta Larralde, Bárbara Lennie, Vicky Peña
Spilletid: 80 min
Land: Spain, France, Uruguay
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 5.9

Resumé: En ung mand vil fraskrive sig den katolske tro ved at få sin dåbsattest ugyldiggjort. Men planerne bliver forpurret af kirkens bureaukrati og hans egne indre konflikter.


Se The Apostate på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Apostate (Den frafaldne) havde premiere på Netflix Danmark den 10. maj, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Apostate (Den frafaldne) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Apostate herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Apostate (Den frafaldne) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Apostate stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar