Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Apostate

The Apostate

10/05/2017 | Flixfilm

Se The Apostate på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Comedy
Instruktør: Federico Veiroj
Skuespillere: Álvaro Ogalla, Marta Larralde, Bárbara Lennie, Vicky Peña
Spilletid: 80 min
Land: Spain, France, Uruguay
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 5.9

Beskrivelse: En ung mand vil fraskrive sig den katolske tro ved at få sin dåbsattest ugyldiggjort. Men planerne bliver forpurret af kirkens bureaukrati og hans egne indre konflikter.


Se The Apostate på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Apostate (Den frafaldne) havde premiere på Netflix Danmark den 10. maj, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Apostate (Den frafaldne) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Apostate herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Apostate (Den frafaldne) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Apostate stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar